Belépés
FõoldalKeresésRegisztrációBelépés
Céginfó
Beszállítóink
Referenciáink
Termékek
Webáruház
Munkatársak
Kapcsolat
Online Ajánlatkérés

CÉGINFORMÁCIÓ

BESZÁLLÍTÓINK

Ideal Standard

Az Ideal Standard nemcsak a világ legnagyobb szaniter és csaptelep gyártója, hanem Európa meghatározó zuhanykabin, és akrylkád ellátója. Éves szinten több mint 25 millió szanitert állít elő, egy az olcsótól, a minden igényt kielégítő luxus kínálattal. Mindez kb. 80 szaniter-, 60 csaptelep családot, és kb. 40 különféle kádat jelent. Részesedése Európában ebben az üzletágban kb. 30%, de vannak olyan európai országok, ahol meghaladja a 60%-ot is.

Garancia:
_Kristályporcelánból készült szaniterek 25 év illetve 10 év garanciával.
_100 % szaniter akrilból készült akril kádak 25 év garanciával
_Csaptelepek kerámia betétjét egy világszabadalom keretében a NASA űrkutató központtal fejlesztették ki, melyek egy csoportjára egyedülállóan 10, másikéra 5 év garanciát biztosít.

Savini

Olaszország egyik meghatározó középkategóriás, elsősorban MDF anyagból, festett égetett szórt eljárással készült hagyományos és rusztikus fürdőszobabútorokat gyártó cége, melynek termékei a magyar piacon is egyre szélesebb körben váltak ismertté.

Garancia:
_Hagyományos és rusztikus fürdőszobabútorokra 1 év.

Oliver International

Európa egyik meghatározó különféle falon belüli és kívüli tartályok gyártója. Több nagy szanitergyártó meghatározó beszállítójává vált, kiváló minősége és a termékek szép designtervezése miatt. Többek között Ideal Standard beszállítója is. A magyar piacon is egyre inkább kedveltté vált. Könnyű szerelhetősége miatt szívesen vásárolják a Geberit, Grohe-Dale, Laguna tartályok helyett.

Garancia:
_tartályokra 10 év.

Oldalak
Copyright by Regale

developed by
Centrumnet
Systems